Sinister Zeeland | Mysterieus Middelburg

Dé ghostwalk in Middelburg! jjbkuipers@hotmail.com | hmddekker@zeelandnet.nl

Info

Ga mee met schrijver Jan J.B. Kuipers op de allereerste én enige echte Zeeuwse ghostwalk, door de binnenstad van Middelburg. We vertrekken westwaarts vanaf de Markt, mee met de windrichting van de Dood. Ruim anderhalf uur (leed)vermaak: Griezel & Groteske, Sagen & Schavotten, Horror & Historie. Gids Jan vertelt met liefde over kruisvaarders, pestlijders en moordenaars. Stokoude geschiedenis en pijnlijk recente verhalen. Meewandelen kost € 12,49 per persoon. Boeken, ook voor groepen, bij jjbkuipers@hotmail.com of hmddekker@zeelandnet.nl

Geen flauw theater. Geen man met een hoge hoed en een zwarte cape. Geen griezels die om een hoekje staan te wachten om boe te roepen. De verhalen zijn meer dan gruwelijk genoeg. Maar ook grappig, voor hen met een ietwat zwarte ziel en zwarte humor.

Wie is die Jan Kuipers eigenlijk? Jan J.B. Kuipers (Zaamslag 1953) publiceerde meer dan 70 boeken voor volwassenen en kinderen, zowel non-fictie als fictie. De onderwerpen en genres die hij bestrijkt zijn geschiedenis, archeologie, letteren, sciencefiction & fantasy, thrillers en jeugdliteratuur. Kuipers won verschillende prijzen en was stadsdichter van Middelburg in 2005/2006. Dat deed hij met welluidende stem, vandaar zijn volgende stap als Sinistere Gids. Recente boeken van zijn hand: 111 plekken in Zeeland die je gezien moet hebben, Der Kaiser! En Willem van Oranje.

Heeft u een gezellige groep? Gids Jan vergalt met liefde uw bedrijfsuitje, verjaardagsfeestje of vriendenuitje. Mail voor een aanbod op maat: hmddekker@zeelandnet.nl | tel. 06-33365988 (Heleen) of 06-36271652 (Jan).

Luctor et putesco!

© 2021 Sinister Zeeland | Mysterieus Middelburg

Thema door Anders Norén